Standardna elektro oprema

Standardna elektro oprema

Standardna elektro oprema obuhvata u najširem smislu opremu za opštu namenu u industriji, građevinarstvu i infrastrukturnim objektima. Na ovaj način otvaramo mogućnost da kod nas za vaše potrebe obezbedite svu potrebnu opremu i materijal da bi kompletirali vaš konačan proizvod, ali i da imate mogućnost da poručite kompletan prizvod kao što je npr.elektro-razvodni orman projektovan za određenu namenu, ožičen, ispitan, montiran i pušten u rad.

Standardna elektro oprema obuhvata sve one proizvode zajedničke za najširu moguću grupu elektrotehničkih instalacija uključujući elektroenergetiku, automatizaciju i elektromotorne pogone.

Proizvodi koje predstavljamo u ovoj grupi su podnostojeći razvodni elektro ormani, zidni razvodni elektro ormani, elektro razvodne kutije, spojna oprema, redne kleme (jednospratne, i pripadajući pribor, mostovi…), osigurači, minijaturni prekidači, zaštitni prekidači, rastavljači, rastavne sklopke, motorni zaštitni prekidači, termički bimetalni releji, kontaktori, zaštitni uređaji diferencijalne struje FID, zaštite od prenapona, strujni transformatori, uređaji za merenje električnih veličina, tajmeri, brojači, tasteri, preklopke, signalne sijalice, mikroprekidači, pomoćni releji, itd. transformatori i napajanja, uvodnice, gibljiva creva, energetski i signalni kablovi, kablovski regali.