Industrijski monitori + HMI

Pepperl+Fuchs nudi širok spektar uređaja za vizuelizaciju i HMI rešenja – od operaterskih radnih stanica kao što su Panel PC, Remote Monitor-i ili industrijski monitori do kompaktnih operaterskih panela visokih performansi. Naša HMI rešenja su robusni industrijski proizvodi dizajnirani za opasne zone i teške radne uslove, ali i za čiste sobe i aplikacije koje zahtevaju GMP sertifikate. Proizvodni program obuhvata i sve potrebne dodatke i druge komponente za kompletna korisniku prilagođena rešenja.

Od našeg porograma izdvajamo :

  • Operaterske radne stanice i monitori, Pepperl+Fuchs nudi različite industrijske operaterske radne stanice i industrijske monitore za opasne zone.
  • Operaterski paneli, naša familija prizvoda TERMEX za sigurne i opasne zone, sa tekstualnim ili grafičkim displejima, dozvoljavaju fleksibilno upravljanje i nadzor mašina i procesa.
  • Periferije, veliki izbor periferijskih uređaja i opreme, nadopunjavaju VisuNet industrijske operaterske radne stanice i TERMEX operaterske panele. Između ostalog na raspolaganju su industrijske tastature, barkod čitači, mrežne komponente, napajanja, i mobilan HMI rešenja.
  • VisuNet PC-modularan i brz, uređaji ove familije proizvoda opremljeni su standardno sa displejem dijagonale 15" (1024x768 piksela) ili 19" (1280x1024 piksela) kao i 1.8GHz Intel Pentium M procesorom bez vetilatora i 1GB RAM i 30GB hard diskom. Zahvaljujući modularnoj arhitekturi, komponente mogu lako da se kombinuju da bi se dobla verziju prilagođenu specifičnoj potrebi. Četiri su ključne komponente displej, tastatura, kućište i elementi za montažu (postolje za montažu na pod, držači za zidnu ili montažu na plafon).