Momentum Automation

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ko je Momentum Automation ?

Momentum Automation je firma koja posvećeno deluje u oblasti automatizacije i elektromotornih pogona. Svoje aktivnosti usmerava u dve oblasti:

  • Prodaja opreme visokog kvaliteta koja pokriva širok spektar aplikacija u različitim industrijama i građevinarstvu, uz pružanje adekvatne tehničke podrške, pomoći prilikom instalacije, podešavanja i puštanja u rad. Momentum je ovlašćeni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju, renomiranih evropskih proizvođača iz oblasti elektromotornih pogona, iz oblasti procesne automatizacije, kao i iz oblasti automatizacije uopšte.
  • Pružanje inženjering usluga od kreiranja inicijalne ideje do realizacije, pri tome bazirajući se na velikom iskustvu u projektovanju i realizaciji projekata, a sve to koristeći kako opremu iz svog proizvodnog programa, tako i drugu opremu prisutnu na tržištu. Pri tome, osnovni cilj je da se korisniku obezbedi potpuno funkcionalno, pri tome optimalno rešenje sa stanovišta pouzdanosti, garancija, rokova isporuke i krajnje cene.

Kao potvrda da se za vaše potrebe automatizacije obraćate pouzdanom partneru nudimo listu refernci, imena velikih kompanija lidera srpske industrije koje su nam poklonile svoje poverenje u prethodnom periodu koristeći naše proizvode i rešenja.

Poslovni subjekat Momentum d.o.o. spada u viši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji, ispunjava kriterijume bonitetne izvrsnosti u 2015.godini i spada u sam vrh privrednih društava u Srbiji koji su ovlašćeni za upotrebu statusa AA kao simbola bonitetne izvrsnosti.

Sertifikat izdaje Bisnode d.o.o. je vodeći provajder digitalnih poslovnih informacija u srpskoj poslovnoj sferi. Bisnode je deo međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg evropskog provajdera poslovnih informacija i informacija o kreditnoj sposobnosti, s registrovanim sedištem u Štokholmu, Švedska.

Privredna komora Srbije sertifikatom Excellent SME potvrđuje da je Momentum d.o.o. ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje ovog sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

XTEMOS ELEMENT

Korisnici su rekli o nama