Fieldbus infrastruktura

PA_FieldConnex

Fieldbus infrastruktura omogućava razmenu podataka, komunikaciju, između sa jedne strane najnižeg nivoa proizvodnog procesa na kojem se nalaze, senzori, merni i drugi uređaji iz polja, i sa druge strane upravljačkog sistema, samo preko fieldbusa (koncept nekada bio poznat pod imenom Bus-To-Bus) uz to obezbeđujući i energiju za uređaje u polju.

Fieldbus topologije su potpuno u skladu sa zahtevima moderne procesne industrije. High Power Trunk pristup obezbeđuje veliku količinu energije, kao i veliku fleksibilnost koja se očekuje u procesnoj industriji. Neka High-Power Trunk bude vaš izbor Fieldbus tehnologije za FOUNDATION Fieldbus i Profibus PA:

  • Sa robusnim napajanjima iz familije FieldConnex i pouzdanom Fieldbus instalacionom tehnologijom.
  • Sa naprednom dijagnostikom za sveobuhvatan daljinski nadzor performansi Fieldbus infrastrukture.
  • Sa dobro podešenim konceptima zaštite koji uključuju aplikacije u bilo kojoj zoni opasnosti od eksplozije.
  • Sigurnost se ne dovodi u pitanje, a obezbeđena je potpuna stabilnost.

FieldConnex je registrovana oznaka firme Pepeprl+Fuchs za Fieldbus koncept i obuhvata kompletnu familiju proizvoda iz ove oblasti. Od napajanja segmenta do fieldbus terminatora i fieldbus barijera, dugogodišnje iskustvo firme Pepperl+Fuchs omogućava da rešenja budu bazirana na pouzdanim proizvodima visokih performansi, pri tome sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.