Parker Hannifin

Parker Hannifin slavi 100 godina postojanja i rada. Već 100 godina, Parkerova rešenja omogućavaju i podržavaju različita dostignuća u prizvodnji, istraživanju svemira, kao i inovacije u skoro svakoj mašini koja se pokreće.

Momentum ima distributerski ugovor sa Elektromehaničkom divizijom Parkera za Evropu -Parker EMDE. Parker EMDE je fokusiran na dizajniranje i proizvodnju rešenja i proizvoda koja obezbeđuju klijentima dodatu vrednost unapređujući efikasnost, povećavajući produktivnost, omogućavajući superiornu preciznost i redukujući troškove.

Parker EDME nudi kompletan obim regulaisanih elektromotornih pogona uključujući kontrolu step motora, kompaktnih i veoma naprednih servo rešenja, kontrolu standardnih AC motora, kontrolu DC motora veoma velikih struja. Ovi regulatori su upotrebljivi za kontrolu brzine, obrtnog momenta, pozicije, a dostupni su za nominalne snage preko 2MW. Parker takođe nudi invertore za apliakcije za obnovljive izvore energije, hibridna vozila, mobilnu opremu, kao i obilje drugih aplikacija i tržišta.

 

Više o ovome…(hiperlink: http://ph.parker.com/us/17607/en/electromechanical-division-europe-eme)