Razvodne kutije Ex e, Ex i

Razvodne kutije Ex e

Kompletan izbor od malih razvodnih kutija do složenih priključnih specijalno konfigurisanih kuitja, pokriven je serijama GL, GR, SL, FXLS i HVB. Materijal kućišta uključuje GRP (Glas Fiber reinforced Polyester), i Stainless Steel, marine-grade aluminum, renomiranog proizvođača Pepperl+Fuchs.

Za instalaciju distribucije signala i energije u zonama opasnosti od eksplozije dostupne su različite serije priključnih kutija i razvodnih kutija. One su sertifikovane u skladu sa poslednjim ATEX i drugim internacionalnim standardima zaštite od eksplozije tipa Ex e, Ex ia, Ex op, Ex tb.

Različite veličine i verijante materijala, kao i konfiguracije sa terminalima i uvodnicama za kablove u skladu sa specifikacijom kupca, obezbeđuju optimalno rešenje za bilo kakav zahtev aplikacije. Svi tipovi su robusni, trajni, visoko otporni na zagrevanje. Posebne karakteristike konstrukcije pojednostavljuju instalaciju i održavanje.Odgovarajuća IP zaštita i opsezi temperatura kao i trajni materijali kao što su GRP (Glas Fiber reinforced Polyester) i elektropolirani nerđajući čelik garantuju pouzdan rad čak i u veoma teškim radnim uslovima ili na lokacijama sa povišenim higijenskim zahtevima.