Remote I/O

Remote I/O sistem (distribuirani ulazno/izlazni modul) serije LB i FB, renomiranog proizvođača Pepperl+Fuchs, su vrlo ekonimično rešenje za povezivanje signala sa mernih i drugih uređaja iz polja u Ex zoni opasnosti ili sigurnoj zoni na upravljački sistem preko fieldbus-a. Ovaj koncept nekada je bio poznat pod imenom Point-To-Bus.

Raznovrsni Gateway moduli su raspoloživi za vezu na različitim fieldbus mrežama (Modbus, Profibus DP, Ethernet…). Slobodno kombinujući I/O modul visoke modularnosti nude mogućnost instalacije uz minimalne troškove. Ovi sistemi se karakterišu visokom funkcionalnošću i jednostavnim rukovanjem.

Iz naše ponude izdvajamo:

  • LB Remote I/O sistem za sigurnu zonu i Zonu 2, LB Remote I/O stanice moguće je instalisati u opasnu zonu 2 ili zonu 22 ili u sigurnu zonu. One predstavljaju modularan sistem za kondicioniranje signala i povezivanje signala iz polja sa upravljačkim sistemom u sigurnoj zoni.
  • FB Remote I/O sistem za Zonu 1, FB Remote I/O stanice se montiraju u opasne zone 1 i zone 21. One predstavljaju modularan sistem za kondicioniranje signala i povezivanje signala iz polja sa upravljačkim sistemom u sigurnoj zoni.