Automatizacija i elektromotorni pogoni

Momentum automation

Momentum d.o.o.
Fruškogorska 55
22000 Sremska Mitrovica, Serbia
Tel./Fax.: +381 22 625 010
Mob: +381 62 252 818, +381 65 2622 066
Email:
office@momentum-automation.com

o nama
proizvodi
inženjering
reference download novosti kontakt
procesna automatizacija
izolovane barijere
zener barijere
signal kondicioneri
HART interface rešenja
fieldbus infrastruktura
remote I/O
merenje nvoa i pritiska
HMI vizuelizacija
ostali proizvodi

tržišta i aplikacije PA
industrija nafte i gasa
hemijska industrija
farmaceutska industrija
energetika
voda i otpadna vodapogledajte još i...
elektromotorni pogoni
automatizacija mašina
Ex oprema i uređaji
elektro oprema i uređaji
termoregulacija
komunikaciona oprema
alternativni izvori energije


brendovi
Pepperl+Fuchs
Santerno
Horner APG
Parker SSD
Cabur

Izolovane barijere

barijere

Izolovane barijere ili samosigurnosne Ex barijere (Intrinsic safety barriers Ex i) su osnova proizvodnog programa Pepperl+Fuchs. U ponudi se nalazi najširi izbor proizvoda za zaštitu električnih signala koji se nalaze u zonama opasnosti od eksplozije. Ovi samosigurnosni moduli kombinuju limitiranje energije kao karakteristiku zener barijera sa galvanskom izolacijom ulaznog kruga signala, izlaznog kruga signala i kruga napajanja. Pepperl+Fuchs nudi sisteme za različite aplikacije i različite načine montaže.

Zener Barijere

zener

Zener barijere predstavljaju jeftino rešenje Ex-zaštite za različite aplikacije u sistemima procesne automatizacije. Iznos energije koji se prenosi u opasnu zonu je ograničen na siguran nivo takav da nije ovoljan da izazove paljenje eksplozivne atmosfere. Pepperl+Fuchs nudi širok proizvodni program zener barijera različitih kućišta i načina povezivanja uključujući DIN šinu, matične ploče i pribor za razne aplikacije.

Signal kondicioneri

Signal

U mnoštvu različitih procesnih upravljačkih sistema, često je neophodno pretvoriti ulazni signal u format koji sistem može prihvatiti. Signal pretvarači /kondicioneri prihvataju signal sa instrumenata iz polja kao što su termoparovi, RTD, i konvertuju ove signale u bilo koji standardni signal (1 do 5V, 4 do 20mA...). Signal pretvarači /kondicioneri su takođe korisni kod preciznog prenosa signala, izolacije, kao i eliminacije struja izjednačenja potencijala različitih uzemljenja.

HART interfejs rešenja


HART

HART rešenja proizvođača Pepperl+Fuchs podrazumevaju dva sistema za višestruke signalne petlje i HART Loop Converter za aplikacije pojedinačnih petlji.

Fieldbus infrastruktura


FF

Fieldbus infrastruktura omogućava razmenu podataka (komunikaciju) između proizvodnog procesa i upravljačkog sistema, uz to obezbeđujući energiju za uređaje u polju.

Remote I/O

RIO

Remote I/O sistem (distribuirani ulazno/izlazni moduli) serije RPI, LB i FB su vrlo ekonomično rešenje za povezivanje signala sa mernih uređaja iz polja u zoni opasnosti ili sigurnoj zoni na upravljački sistem preko fieldbus-a.

Merenje nivoa i pritiska


level

Danas je tehnologija merenja nivoa baza procesnog upravljanja u hemijskoj, farmaceutskoj industriji, industriji nafte i gasa, energetici i dr. U ponudi se nalazi sveobuhvatan program proizvoda pomoću kojih se može rešiti svaki problem merenja nivoa bilo kojeg medijuma i pod veoma različitim uslovima sredine.

Sistemi zaštite nadpritiskom


Exp

HMI+Vizuelizacija


HMI

Monitoring korozije


korozija

CorrTranTM MV prizvođača Pepperl+Fuchs je inovativan 2-žični, 4...20mA transmiter sa integrisanim HART protokolom, stavlja rukovaoce proizvodnih pogona u poziciju da reaguju na koroziju pre nego što ona može da dovede do ozboljnih posledica...

Alarmni sistemi separatora


Separator

Razvodne kutije i ormani


ormani

Napajanja


napajanja

Softver


SW
PF
            logo
Barijere za prenaponsku zaštitu signala u procesnoj automatizacijio nama
proizvodi
inženjering
reference download novosti kontakt
Momentum d.o.o. Fruškogorska 55, 22000 Sremska Mitrovica, Serbia, Tel./Fax.: +381 22 625 010, Mob: +381 62 252 818, +381 65 2622 066, Email: office@momentum-automation.com
© Momentum d.o.o. 2012